header banner
Default

Zal Elon Musk Dogecoin in het betalingssysteem van X integreren?


Na een periode van stagnatie heeft Dogecoin (DOGE) dankzij het huidige positieve marktsentiment een opmerkelijke stijging van meer dan 14% doorgemaakt. Dit hernieuwde enthousiasme rondom de munt heeft speculaties aangewakkerd over een mogelijke integratie van Dogecoin in het socialemediaplatform van Elon Musk, genaamd X, voorheen bekend als Twitter.

Musk heeft al enige tijd plannen om een betalingsdienst aan X toe te voegen, en deze nieuwe functionaliteit is gepland voor eind 2024. Veel cryptoliefhebbers hopen dat Dogecoin in dit betalingssysteem zal worden opgenomen. Mocht Dogecoin daadwerkelijk worden geïntegreerd in X, dan zou dit de positie van Dogecoin als erkende cryptocurrency kunnen versterken en bijdragen aan een bredere adoptie. Een officiële integratie in X zou waarschijnlijk de vraag naar Dogecoin verhogen, gezien de potentie voor gebruik op een dergelijk populair platform. Dit zou op zijn beurt weer kunnen leiden tot een stijging van de Dogecoin koers door de toegenomen aankoop en gebruik van de munt.

NEWS: Here's what Elon told 𝕏 staff at the all-hands meeting:

– X is aiming to roll out full payment+financial services by end of 2024
– Creator payouts will increase "significantly"
– X could launch a dating feature
– X's video player will be integrated into TVs https://t.co/GJ9yIFGTA3 pic.twitter.com/QJGtajfnXB

— X News Daily (@xDaily) October 27, 2023

Elon Musk en Dogecoin

Elon Musk heeft in het verleden al bewezen een grote invloed te hebben op de koers van DOGE, het meme-geïnspireerde project. De Zuid-Afrikaanse ondernemer stuurde regelmatig tweets die bijna direct leidden tot een stijging van de DOGE-koers. Mede dankzij zijn openlijke steun voor het project bereikte de digitale munt een recordhoogte van $0,73. Dit hoogtepunt werd onder andere bereikt toen hij in een Amerikaanse talkshow verscheen en over Dogecoin sprak.

Kan Dogecoin worden?

Veel DOGE-investeerders koesteren de hoop dat de koers door een mogelijke integratie de magische grens van $1 zou kunnen overschrijden. Onlangs gaf de crypto-analist Ali aan dat, onder bepaalde marktcondities, deze munt het potentieel heeft om deze mijlpaal te bereiken. Ali benadrukte dat een wekelijkse koersafsluiting boven $0,0835 een positieve trend zou kunnen signaleren, die de munt mogelijk richting de begeerde $1 waardering zou kunnen stuwen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Dogecoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Sources


Article information

Author: Betty Hubbard

Last Updated: 1699898762

Views: 760

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Betty Hubbard

Birthday: 1959-05-23

Address: 983 Carpenter Stravenue, Lake Christopherville, AL 48131

Phone: +4331025587237470

Job: Accountant

Hobby: Woodworking, Chess, Skydiving, Calligraphy, Wine Tasting, Table Tennis, Chess

Introduction: My name is Betty Hubbard, I am a intrepid, treasured, rare, resolved, Adventurous, audacious, dear person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.